Rejecoktail:

 

Ingredienser:

450 g store grønlandske rejer

1 lille glas rød kaviar

1 citron

lidt dildkviste

1 lille agurk

2 tomater

1 dl fintsnittet iceberg-salat

1 ds asparges

dressing:

1 lille bæger cremefraiche

1 dl mayonnaise

1 top tsk tomatketchup

1 tsk paprika

½ tsk karry

1 tsk soyasauce

1 tsk engelsk sauce

1 tsk citronsaft

salt

peber

 

Bland alle ingredienserne til dressingen. Fordel den fintstrimlede salat i portionsglas eller -skåle. Læg et tyndt lag asparges på, derpå et lag rejer. Skær det halve af agurken i små tern, og læg det på. Skær den ene tomat i både og læg det på. Hæld et par spiseskefulde dressing over hver portion, og fordel resten af rejerne ovenpå. Hæld nu rigeligt med dressing på hver portion. Skær citronen og resten af agurken i skiver. Tomaten i både. Læg en skefuld kaviar på toppen af hver cocktail, og pynt med citron, agurk, tomat, lidt asparges og dildkvistene.