Skinkestang:

 

1 pk optøet butterdej (425 g)

Fyld:

250 g champignon

100 g røget skinke

175 flødeost

2 tsk mild sennep

1 tsk fransk sennep

½ tsk salt

2-3 spsk klippet purløg

Pensling:

Æg

 

Champignonen skæres i skiver og svitses ca. 5 min på tør pande.
Skinken skæres i terninger og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg.
Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25 x 35 cm, og dejen lægges over på en smurt eller bagepapirsbeklædt bageplade .

Fyldet fordeles på midten, og siderne skæres i strimler på skrå.
Enderne foldes først ind, og strimlerne lægges over hinanden skiftevis højre og venstre.

Pensles med æg.

Bages ved 200 grader i ca. 30-35 min.