Ja nu har jeg fået skiftet nogle af mine fisk ud, jeg er kommet af med mine Zebrafisk som jeg syntes gav alt for meget uro i vandet. Zebrafiskene var også med til at stresse mine platy, så nu er de altså væk. Istedet for Zebrafiskene er der kommet nogle flere guppy i, jeg syntes at guppy er en vildt flot fisk, og der er kun kommet hanner i, da jeg ikke ønsker at få unger af dem endnu, når jeg ikke har plads til dem, men det kan være der kommer nogle hunner i senere hen, man ved jo aldrig.. Der er også kommet nogle nye planter i, som jeg håber på vil vokse sig store inden så længe. Jeg har valgt at vende filterer, så det sprøjter ud mod forruden, så, det ikke laver for meget cirkulation i vandet, for guppyerne kæmper alt for meget hvis der er for meget  cirkulation i vandet. Herunder kommer nogle billeder.

Ja der er nu 7 guppy i, og 5 platy, og jeg har ikke tænkt mig at få flere fisk i lige nu.

De får mad ca. 3-4 gange om dagen og får hvad de kan spise på ca. 1 min.

Nu håber jeg ikke der går så længe inden planterne vokser sig større, for at få lukket den bagerste del af akvariet med planter.

En af de nye planter.

Jeg har valgt ikke at have alt for mange unaturlige ting i akvariet, såsom plastik huler osv. Da jeg ikke syntes at det er kønt, jeg har 2 stk udhulede kokkosnødder som er gemt omme bag i akvariet. Mine rejer elsker hulerne så fiskene får ikke meget glæde af dem.

Fiskene suser rundt konstant, og er meget aktive. så snart jeg åbner skuffen hvor foderet er, står de glad klar i overfladen og venter.