Nu har jeg fået købt nogle flere planter til akvariet, og jeg har været ude i haven for at finde en Lavasten som min far havde ligende fra den gamle dam. Jeg skoldede lavastenen for at få dræbt de bakterier som måske kunne gemme sig i den, og derefter tog jeg en skruetrækker og lavede et par huller som går helt igennem stenen,  fiskene kan jo godt lide at svømme igennem og gemme sig i hullerne. Derefter kom jeg lavastenen i akvariet, men først lavede jeg lige en rende i sandet, så fisken også kan gemme sig under stenen. Jeg havde en stikling fra en Javabregne fra det gamle akvarie, som jeg fik plantet i et af hullerne.

Jeg er faktisk næsten færdig med at indrette akvariet, dog regner jeg med at jeg vil have nogle flere planter, jeg tror jeg køber  nogle store og høje planter til at stå bagerst i akvariet, for at få lavet en naturlig baggrund. Og der skal også plantes en plante foran filter og varmelegme, for at skjule det lidt af vejen.

På fredag den 30 nov. kommer de første fisk i, som jeg skal ned at hente dem ved en som bor i Bjerringbro, han opdrætter fisk. Jeg har valgt at købe fisk fra dansk opdræt, da jeg har meget dårlige erfaringer med de fisk de sælger i Plantorama, og jeg tror at danske opdrætsfisk generelt er mere hårdføre.. De første fisk jeg får i er 5-6 Corydoras, og derefter 2 Ancistrus sp. fra mit gamle akvarium.

Undskylder for billedkvaliteten.