I dag har vi været en tur i plantebutikken i Romlund, vi blev bekendt med planteskolen da vi har sagt ja til at holde åben have for et haveselskab i August måned. http://plantebutikken.dk/information.php?info_id=6 og http://www.grinderslev.dk/ de er netop igang med at lave en ca 2200 m2 indendørs have med små søer, bække,vandfald stenbelægninger osv. Planteskolen har mange forskellige  og spændende planter samt en udstillingshave , der blev anlagt for flere år siden, og som nu er vokset godt til.

Man kan godt se at haven netop er under opbygning, men vi skal helt klart op og se den igen senere, når tingene begynder at gro lidt til

Her går der en del koier og hygger sig

en anderledes stensammensætning

En fin træbro

vand er der nok af

Fint sted at holde foredrag om planter

Så er vi kommet ind i det gamle udstillings drivhus, se lige Valmuen bagerst i billedet, den var virkelig flot

haven er godt et par år gammel, og allerede rigtig fin groet sammen

Og hvad er en have uden fisk ?

Iris i fuldt flor

hjerteranke

Salgsbed med Rhodendron

Der findes mange forskellige Rhodendron i butikken

De har omkring 30 forskellige japanske ahorn til fornuftige penge

Fru Hyacint måtte simpelthen have denne Clematis

den er nu også lidt sjov, blomstrer efter sigende 2 gange på et år, i 5-6 md og igen i 7-8 md, første gang med disse enormt flotte dobbeltblomster og anden gang med en enkelt blomst som på ovenstående billede.

En anderledes planteskole, som vi helt sikkert vender tilbage til, man bliver modtaget somen VIP person og føler sig virkelig´velkommen her. Ikke alt står på en lige snor her, men hvad betyder det , bare tingene findes et sted i butikken og når man kan få tingene til en fornuftig pris ?